Saturday, 9 February 2013

GAMBAR 18- LELAKI MALAYA UKM









111 comments:

Anonymous said...

Bsrnya..

kaki3some said...

wow

Anonymous said...

butoh yang cantik dan besar.

Anonymous said...

Jum knal2. . gilerkentang81@gmail.com...

kaki lncap said...

Nak kenal.. Watsapp jom.. 0172963526

Ruffey said...

Terbaik ar brader nie.. Sape yg mantap mcm brader nie blh ar email aku.. Top yg mantap tuh..
ruffeyshahrulhadi@gmail.com

Anonymous said...

eh nak aaa mamat ni power dowh

Anonymous said...

nak ni..0172029345

Swee said...

boleh tau apa nama budak ni ye?

0120645466

Anonymous said...

sapa ya lelaki ni..btg mantap n besar..nak kenal dgn dia..sapa2 ada nombor dia emel nasz@ymail.com or sms 0173158825

Anonymous said...

nk no boy ni

Anonymous said...

caci boy 18-25 iph prk je..text 0125347026

Anonymous said...

besar butonyaaa ... marasa tanta

Anonymous said...

Eeee, kote dah sedap, besar dan panjang plak tu, tapi x potong. geli ar, euwwwwwww
malay ke mamat nie

Anonymous said...

Bottom kesunyian
Bosan di rumah keseorangan
Meh la teman
SMS now
0.1.9.3.9.5.2.5.0.9
SMS gambar sekali
Area Damansara

Anonymous said...

besar kot.. wat aku stim je..
admin tlg bg nom dye or skype or ym ke..
please..
email detail dye kat aku - papeje95@gmail.com

Anonymous said...

nak gak...nak knal la ngn bro ni...dpt romen pun ok la...

Anonymous said...

msg 0147534616 im 16 spe rse nk lubang
remaja msg lh..im just find age 15-20

Anonymous said...

nk kenal ngn dia ni..
admin tlg email detail dia,please..
mus_jpc@y.c

janny said...

admin, nak kenal dengan mamat ini?? ini email sy green_janny11@yahoo.com..terima kasih

Anonymous said...

Bole kenal mamat ni tak . No fon dia apa?

presa1200 said...

mamat ni org thailand lah, ukm ape kejadahnye? akaun dia kat manhub ialah oilkorean

zamri malek said...

he is a man not a boy

Dalbeto Amar Dennis said...

add sye kat wechat: dalbeto

Anonymous said...

jom jumpa n lancap sama. prefer jumpa. no chubby. nak tepon msj dulu kat ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

Anonymous said...

Nk hisap atau dihsap konek area pendang kedah jer n kwsan skitr..aq ni bisex, seorg atlet brumur 18 thun...aq nk boy yg berumur 20 n kbwh..xmau yg lmbut..aq nk org tu hnsme/cute n kurus..budk skolh sngt dialu2 kn..sla tggl no fon anda..nnt aq msj..

JejakaTop said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

Anonymous said...

Cri sugAr dAddy umOr 30 kEbwh
Slim
add fb joe syumat
klAtAn Only

sangap kote said...

Area muar. Cari btg muda. Bdk skola pun ok. 01 lapan 9770112..

Anonymous said...

add YM saya kita kenal kenal....YM : mrk.kacak

Anonymous said...

saya cari adik form 1-6 untuk hisap btg dan sebaliknya. area serdang, KL, sg besi, mines, seri serdang, mana2 nearby area serdang la. contact i di 0163015693. antar nama, age, sek mana, tgl mana.

TopKuantan said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

Anonymous said...

01123869026 puchong/shah alam

Ku Deen said...

jom jumpa n lancap sama. no chubby. nak tepon msj to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap . prefer jumpa lancap

Anonymous said...

Besarnya jom jp cll
0186661420

Anonymous said...

Sorry x tau nk post iklan kat mana
Mencari sugarmummy/daddy
Iz / Male / 24 YO from K.Terengganu,

sape baik , caring , penyayang, serius dan tak kedekut.
Call aku. 0147316396. CALL SAHAJA. NO SMS

Anonymous said...

mencari daddy..duda..
saya boleh puaskan nafsu daddy..duda..etc..janji boleh bg money poket to me...
0139194216

Anonymous said...

area pendang, kedah
wechat aq Gray_Barnabas...
terhad kpd top yg mantap jew...
antaq gambaq korng skali...xde gmbaq xreply...

Anonymous said...

hi..
nak cari yg boleh ajk berkawan
nak lebih,kenal dulu ok
19-23,slim or average body
tinggalkan phone number
will reply asap

TopKuantan said...

hai..sape bottom cute/muda age 8-17thn/slim/anak ikan comel2 belah kuantan sila contact sy 01119930498 ....nak jilat jubo kamu giler2 ni.

SHAHRUL AZAM said...

AS'KUM WRT DAN SALAM SEJAHTERA !!! HARAP MAKLUM SAYA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN URUTAN TRADISIONAL BADAN DAN BATIN SELURUHNYA
CARA URUTAN : WARISAN URUTAN JAWA

CARA DAN HARGA :
1) SEPARUH BADAN TANPA BATIN ( 45 MINIT ) = RM 50
2) SELURUH BADAN TANPA BATIN ( 1 JAM ) = RM 70
3) SELURUH BADAN DENGAN BATIN ( 1 JAM 30 MINIT ) = RM 90

KEPADA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA : 014-7197049 ( SHAHRUL ) OUTCALL ATAU INCALL SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR AMNYA ( DI LUAR KL & SELANGOR CAJ NYA AKAN BERTAMBAH MENGIKUT JUMLAH KILOMETER )

www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

Iz said...

Maaf .Buat Ads jap
Cari sugarmummy/daddy yg baik , x kedekut, caring , penyayang, jujur , bertanggung jawab dan boleh bantu hidup aku.

Kepada yg serius sahaja. CALL aku.
Iz - 0147316396

NO SMS , NO TEXTING. CALL aku. cakap. MAKNA pun sampai dr komunikasi mcm tu dan boleh tanya dan balas banyak soalan dr sekeping SMS.
( lagipun aku xda duit ok nk balas2 SMS :) )

M/24 from Kuala Terengganu.
Set masa dan date utk pertemuan :D

daneshanakin abidin said...

Wow.. nak rasa.. 1st step skype:syukrie73

azizi aziz said...

Untung la sape dapattt....huhuhu

Anonymous said...

0163783879

Anaff Zeedan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ada abg-abg yang stay Lembah Klang, Shah Alam, PJ City, Kelana Jaya, SS2, Seapark, Taman Medan yang dalam kesanggap inginkan dibelai & dimanja atau ingin lebih dari tu sila SMS atau hubungi Iqmuiz ke 016-375 7273 SMS akan direply A.S.A.P. Yang agak memilih tak perlu la ye. Khas untuk abg-abg yang tiada cacat cela & tak baper nak ensem diberikan.

Anonymous said...

Iq seorang peramah tak sombong, boleh kongsi apa jua pengalaman. Dan juga Iq boleh diajak kemana jua malah boleh juga diajak ke rumah abg-abg yang dalam kesangapan tu untuk bermalam. Jadi jika abg-abg yang top dalam kesanggapan sila SMS atau hubungi Iq ke 016-375 7273. Iqmuiz masih student final year.

Anonymous said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 age 12-17thn belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

asian bulge said...

yummy~~~ ^__^
http://asian-meat-market3.blogspot.com/
http://hotasianbulge.blogspot.com/
http://hotbigbulges.blogspot.com/
http://hotshortshorts.blogspot.com/
http://myyaoigarden2.blogspot.com/
http://bulgeandbulge.blogspot.com/
http://giantblackbeauty.blogspot.com/

Anonymous said...

Pakar kiss, romen dan jilat jubo serta hebak diranjang khas utk adik2 muda 12-18thn yg cute comey putih slim,..adik2 sekitar kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

Monophobia Leonard said...

wah hebat

Anonymous said...

Nak cari adik umur 15-17 tahun, area serdang, utk di blow job, or isap batang, xyah risau, xde komitment, cuma utk fun kejap je..emel ke: k i m i h ashim 86 at yahoo.com (dktkan semua huruf dari k).

Anonymous said...

how old are you?

sangap kote said...

Nak isap n lancap kote muda 23 tahun ke bwh area muar n melaka. Bdk sekola dialu alukan. 01lapan9770112.

Anonymous said...

Hye, need friends dekat area segamat .baru duduk sini. Add my wechat : dianjoee . Wassap 0182838982. Prefer age 20-30. SORI BAWAH UMUR TAK DILAYAN.

Anonymous said...

kalau ada budak sekolah menengah yang handsem n suka hisap konek di kl, contact me at: 016 3400202..pocket money disediakan ok!

Anonymous said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 age 12-17thn belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

Anonymous said...

elleh mamat ni dalam gambar je nampak macho kat luar patah riuk

fauzie dzulkifli said...

Nk knl....0183878797

Anonymous said...

Hi saya bottom 22 tahun. Jgn nk paksa sy jd str8 act sbb sy x suka berlakon.. Lau ada lelaki str8 or gay yg suka kt org lembut leh lah contact sy utk dijamah atau utk berkongsi pengalaman or masalah awk2 semua. 01114031755..

nak abang2 top je k. no flexi.. hermaphrodite sgt!! love kisssessssss

mann yuss said...

Cri daddy yg spoting..ramah...leh teman tdo..x kedekot..
kol me = Amier - 0139194216

Anonymous said...

Jom

Anonymous said...

Sape nak jolok lubang saya @ nk saya isap blih kol 0199300408 area kota bharu..

Anonymous said...

hyee..um botm.. skype majookiey

eone said...

woi yg bodoh mana la letak no fon aq kat sini ni..dah la blog lelaki gay plak tu..mohon koran jgan col no fon 0199300408,,aq x gay la..ptup la no yg x knal sje yg kol...mceh mcam2 lak tu...sory ye aq bkan gay...

Ku Deen said...

jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

Anonymous said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 belah kuantan/kemaman sila contact sy 01119930498

Anonymous said...

Searchi for sugar dady..im money boy from srawak..mix blood. 0194180483

sammycircle1994 said...

nk kenal....0175419263

Anonymous said...

Nak anak ikan umur 14-17 tahun sila sms 012-3952220

Anonymous said...

besarnya best dapat batang cam ni, sedap siot, ada top batang besar dan bulu lebat stim abis, saya felksi, pls ctc me 01123543538 lan klang, melayu

sammycircle1994 said...

apa nama mamat hensem ni?

Anonymous said...

budak kelantan selalu konek besar macam ni. masa aku duduk kolej dulu lalu depan bilik budak kelantan, selamba salin baju bogel.. konek besar-besar.. rasa nak terkam je.. geram siut.. kalau tak caya, korang gi hentian putra malam2 masa banyak bas, gi toilet tempat kencing berdiri.. tengoklah ular2 sawa yang terjulur keluar.. i love budak kelantan.. konek BESAR..

Anonymous said...

sy cari bf melayu
sy sini top
sy cari bot shj
km 0126914490

Anonymous said...

Perghh...besar giler!! jom kenal 0195574851

Anonymous said...

Spe gay(hanya yg ensem)belah bgn datok/t.intan yg ingin dihisap koneknya....0195574851

Anonymous said...

best kalau dapat hisap

Anonymous said...

ukm kl, nak hisap/raba/lancap dengan budak sekolah menengah

aqeem crystalface said...

need someone 0199861532

wanshah24 said...

nak abg top bwh 30,,kat kelantan 0123618248

Anonymous said...

nk cari abg angkat, ni id wechat iqbalsylvester_

Anonymous said...

0134512029 are

Anonymous said...

0134512029 area sik kedah

Anonymous said...

Id wechat xboleh pon..ni no 0134512029 my name epix umo 20 msg k.

Anonymous said...

Orang kedah xade ke dlm ni lau ade boleh knal2 no saya 0134512029

Mohd asrul said...

Cari brother umo 40++? Yes aku stay temerloh, 40, 55kg, 162cm n prefer jadi btm. Jamin lubang sedap n nak lagi. 01111023116. Asrul

Anonymous said...

nmpk cngt dy niey xsunat.. eeee.. werkk2.. ape pom.. nk abg angkt sorang.. huhu.. usya nieyyy..

Anonymous said...

nk kenal msg 0147435998 kedah

Ruslan Lan said...

Wechat lan5561

hafiz portdickson n9.. said...

find top area portdickson or nearby..far from portdickson autoreject..no chub..0132032417/wechat/whatsapp..im malay bottom boy..straight act,slim n average person..all race are welcome..also love uncut cock..pliz no chub coz like a piggy..lol..

Baling Thu Day said...

Urut tradisional utk lelaki sekitar kulim Butterworth SG ptani Dan alor star. Call 0105653214

akmal (NoMin) said...

Nak abang angkat... Just forchat and luahan je... Still blaja... 16thun... I'd wechat aksyraaf98....

Anonymous said...

jom YM coolelf22

Anonymous said...

Nak kenal bro ni blh tak,sms kat nmbr 0193971150

Anonymous said...

Ehh ni nmbr fon aq asl blh ada kat cni plk...nak knl blm sms ,lbh dri tu kenal2 dlu

Anonymous said...

saya menawarkan servis hisap,kulum batang. wasap sy ye 0111 2333 950

azam Shah said...

sapa nak urut call/sms 0196431304. ampang

urut batin rm40
urut badan rm60
urut batin dan badan rm80

Fai Zan said...

Add wechat sya faiz99231....brunei

Hafizol Harun said...

sy joe bootom k cari bf top 0134081925.....kl kelantan pahang

Qairul Esmael said...

Skali skala nk gak rasa n kenal dgn budak2 sekolah menengah klu ada...then ada saper2 dr area cheras, klate, jb, kajang n bangi tu leh lah add wechat qairul_esmael

amirhamza ismail said...

area petaling jaya.. plz add my wechat id aqCkicik.. 01125205595 for my whatapp

Paulo F said...

Please add me in whatsapp +5511976389133 many thanks Paulo

Anonymous said...

Hi..sya form 2 area s.alam seksyen 2..

Anonymous said...

sape nk kenal sy umur 18,0142571477

Anonymous said...

nak brknlalan dgn abg2 top area Lumut , manjung , sitiawan kwsn2 brdekatan ..just nk brknalan je ..im Plu but aq x pnh try main ... add wechat aq Eiz9094 ..top only

Ahmad Mustaffa said...

Wow besarnya

Kamal hanafiah said...

Nak cari anak ikan umur 13 smp 25 tahun... Area ampang or Cheras, KL.. Hensem, cute, no chubby, no lembut... SMS or WhatsApp kat kosong12-3979158

Najihah jannah said...

{Live} Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

{Live} Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih..Sunyumnya Menggoda

{Live} Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.

{Live} Pose-pose Hot Sepasang Lesbian..Mengairahkan.

{Live} Koleksi Photo Hot Maria Ozawa..Pose-pose Menantang

{Live} Adegan Hot Berbagi Koleksi Gaya Ngentot..Mantapp

{Live} Pose - pose / Gaya Hot Abg Jaman Sekarang..Sukanya Pamer Memek.

{Live} Photo Hot Pose-Pose Abg Kimcil Jaman Sekarang..Wuihh edan Tenan.

{Live} Sensasi Ngintip Toket Putih Mulus .Bikin Greng.

{Live} Animation : Kumpulan Photo Naruto Gokil ..Bikin Ngakak.

{Live} Pose-pose Bugil Pelajar Jaman Sekarang..Sungguh mengenaskan.

{Live} Colection Abg Cantik Lagi Berpose Bugil Pamer Susu & Memek.

{Live} Abg Jaman Sekarang lebih berani Tampil Seksi dan Hot.

{Live} Bandingkan Toket Anak smp dengan Toket anak sma..Bingung-bingung.

{Live} Kelakuan Nakal Pelajar Jaman Sekarang..Perlu Dibina.

{Live} Abg Sma Lagi Pamer Memek dan Toket Yang Aduhai.



★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Anonymous said...

Ada Kat IPOH nk fun call 0174498114

Anonymous said...

Besarnye konek...nak fuck with you baby....ahahahaha..FUCK

Post a Comment