Tuesday, 25 December 2012

WEBCAM 5 - LELAKI MALAYA

ANDA MAHU HUBUNGI JEJAKA INI? FOLLOW KAMI DI BLOG, LIKE PAGE FACEBOOK KAMI DAN FOLLOW TWITTER KAMI. MAKLUMKAN PADA KAMI DAN KAMI AKAN HUBUNGI ANDA

Nama: Izlan Razaq
Asal: Perak
Umur: 22 Tahun


video

video

88 comments:

Anonymous said...

Handsome.. nk kenal dgn dia lah.. ada contact number

vista idzuerry said...

haah la... hensem.
admin tolong emelkan no fon dia bleh x?

pencinta askar said...

boleh tahan juga ni? straight or gay?

kaki3some said...

Nak ke Perak la hujung minggu nih.. LOL..

Ruffey said...

Pergh dpt hisap tuh sedap siot... Dah la ensom. Badan sedap.. Nak blh???

Anonymous said...

WAHHHH BESTNYE........ LEH KENAL KE?
0103828556

Anonymous said...

Whtssp me..
0122347126

Anonymous said...

nk kenal dng boy ni blh?.

Anonymous said...

Mencari boy ciut n MANJA 17-25thn iph prk je. text 0125347026

Criming Eve said...

mencari top .. abang-2 22-50 ..... saya bottom ipoh , 0175955026

hardy meerza said...

Muke ensem..badan sedap..btg pun mantap..admin nak kenal dgn dia boleh? Pleaseee..tq. (hardymeerza@gmail.com)

Anonymous said...

daa like pon , nk 6ber fon dye !

taruna mardika said...

Bodi ensem, kote mantap, jembut lebat!

albertgibee@gmail.com said...

Whatsap...
I bottom...kl to seremban...
01125056233..

Anonymous said...

0174420665

Anonymous said...

muka handsome, bantang dia sedap .

Anonymous said...

jom jumpa n lancap sama. prefer jumpa. no chubby. nak tepon msj dulu kat ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

Tamil Taik said...

http://duniatamil.blogspot.com/

orang tamil sahaja macam ini paria. orang india lain macam punjabi, telegu, malayalee, hindi, dan lain tak akan macam ini (ada kelas dan berpelajaran). Memang orang tamil di malaysia paria hutan. Biadap, Tak ada hormat, Kurang sopan, banyak kes. Lebih baik mati dari hidup macam paria gila.

Tamil Taik said...

http://duniatamil.blogspot.com/

orang tamil sahaja macam ini paria. orang india lain macam punjabi, telegu, malayalee, hindi, dan lain tak akan macam ini (ada kelas dan berpelajaran). Memang orang tamil di malaysia paria hutan. Biadap, Tak ada hormat, Kurang sopan, banyak kes. Lebih baik mati dari hidup macam paria gila.

Anonymous said...

I chubby bot dr shah alam 0 1 2 9 8 3 6 0 3 2

Anonymous said...

Kalau ada sesiapa yg nk bstang dia di hisap sms or whatsapp at my no 0122895784 k

Anonymous said...

cari daddy...duda..
boleh puaskn nafsu daddy..duda..
n boleh bg money poket
0139194216

Anonymous said...

0139461651..whatsapp me. I'm 20.slim.friendly. Love to be connected with all but no pervert, old man. 19-22 allowed. Prefer malay. Good looking. I will reply as soon as possible

Unknown said...

jom whatsapp 0173742707

Anonymous said...

Shah alam???..seksyen brape?

narbelle said...

0192452342

Anonymous said...

nice.(Y)
my Skype: skyfall.000

Iz said...

Maaf .Buat Ads jap
Cari sugarmummy/daddy yg baik , x kedekut, caring , penyayang, jujur , bertanggung jawab dan boleh bantu hidup aku.

Kepada yg serius sahaja. CALL aku.
Iz - 0147316396

NO SMS , NO TEXTING. CALL aku. cakap. MAKNA pun sampai dr komunikasi mcm tu dan boleh tanya dan balas banyak soalan dr sekeping SMS.
( lagipun aku xda duit ok nk balas2 SMS :) )

M/24 from Kuala Terengganu.
Set masa dan date utk pertemuan :D

Anonymous said...

I'm chubby.Anyone interested? 0176179660

Anonymous said...

Putrajaya t 0192231751

daneshanakin abidin said...

Wow... perfect dick.. nak isap... boleh? Skype syukrie73

Anonymous said...

hai i bttm chubby i nie lmbut. i nk cr qbg2 or sape2 yg suke bg btg n suke jolok. nie no i 0174061311

Anonymous said...

Cari chub str8act 14-20 tahun
...33yo disini
Kl,kajang,bangi area...

Anonymous said...

19 KL .. 0129760761

Iz said...

Cari sugarmummy/daddy yg baik , caring , nice , x kedekut , x berkira
call aku 0147316396 - iz

set masa dan date utk pertemuan .

Anonymous said...

I'm top, call me 0132874247 area kl

addam said...

Sepang boy...0138453298

Fikrie Kiki said...

kuantan jom jumpe gay..fb fikrie kiki atau fikrie azhim..nnti baru bagi nom tel..skype fikrie.azhim

Anonymous said...

i'm chinese from kl...any young, handsome n clean school bois or age below 25 n a good cock sucker, contact 0163400202..only manyly bois welcome...sorry to cc n dirty chaps. good pocket money for u ok!

Anonymous said...

Sgbuloh

Anonymous said...

Hai...saya bottom(bontot mmg mantap),umur 18 thn..Saya nak cari seorang lelaki yang kaya tak kesah mcmmana pun..Saya kuat shopping dan saya akan buat apa jer untuk dapatkan duit....saya mmg dimanjakan dgn kemewahan dengan boyfriend lama saya,tp kami dah break sbb saya tak tahan dgn dia yg selalu dibwh pengaruh dadah....anyone here?
Whatsapp me okay!
0129554041
I will love u with all my heart!!!

Anonymous said...

Seksyen 23

Kamarulzaman Firdaus said...

pergh.... gorgeous

Boy Acu said...

taste nye body dia ! nakk

ezam hanafi said...

0194185209
Saya top, badan sedap. banyak jantan lembut minat. janggut seciput comel. bekas presiden kolej 4 UM.

Anonymous said...

ym...

Iqbal Keba said...
This comment has been removed by the author.
Iqbal Keba said...
This comment has been removed by the author.
Iqbal Keba said...

Sy bottom nk cri budak sekolah kuantan yg top 13-17 shj nie no sy 0139727462. .

Iqbal Keba said...

Jom sy nk jmpa sy duk ktn..nie sy 0139727462

Anonymous said...

0164072852 (whatsapp,wechat,line)

Anonymous said...

add commenoe1@yahoo.sedia buat ape sahaje dlm webcam

men tal said...

Mencari orang (xnak lembut) tuk hisap batang aku...and aku pun nak hisap batang batang ko jgk... email mentalputih@gmail.com... segera

SAYED said...

Nk main adik2 bwh umur 20thn. Lg muda lg bagus. Aku flexi, nk adik yg bottom/top. Cntc/whatsapp aku 0134159590. Area kl/sngor

Lilly Saynew said...

Bottom Here ! Saya Nak Top - Saya Umur 14 - Ipoh ! 0175955026

Anonymous said...

Hi saya bottom. Jgn nk paksa sy jd str8 act sbb sy x suka berlakon.. Lau ada lelaki str8 or gay yg suka kt org lembut leh lah contact sy utk dijamah atau utk berkongsi pengalaman or masalah awk2 semua. 01114031755..

nak top je k. no flexi.. hermaphrodite sgt!! love kisssessssss

aoa bela said...

I am Joe, dari kuantan. Boleh dikatakan cute gak lah hehe.. Nak kenal boleh add fb. www.facebook.com/EinRose leh copy link nei..
or contact 0199078046.

Anonymous said...

nak cr abg top...xkish la umo bape...area kubang semang..

Ckin Bz said...

Skype: ckinbz77.
Bottom Malay @ Singapore.

Ckin Bz said...

Whatsapp @ +6583993789

Hasbullah Subri said...

Hai I bottom here Looking for top

Shafiq Ahmad said...

pm me around kajang, semenyih.. 017-3906941

Anonymous said...

hi 0196874468

Anonymous said...

cari top yg matang 0196874468

Aidil Haiqal said...

hi bru je usha2 blog ni..nk cri mmber2 yg duk area kl or selangor yg blh jd mmber sekepala blh lancap sama2,pncut kt bntal ke,muka ke..hehe
pape text or whtapp la aku..bgtau je ok
017 2831241 Skype: haiqarcl.francis / ahmadaidil_0105(ym)

Anonymous said...

jom lancap!
33/m/mlk
haikal_mohdkamal (skype)

sammycircle1994 said...

nak kenal...nak kenal.... 0175419263

Anonymous said...

haii.....my name Qasha,18,kl,bottomboy(bontot mmg mantap putih gebu lagi..lemak berkrim.......huhu)......nak cari someone yg baik hati yg boleh bg duit kt saya....i really need money.....plzzz,i hope ada larr orgnya kt sini.....kalau nk bg pinjam pon tk pe nnt saya bayar....n saya akan buat apa jerr....susah lah hidup tanpa boyfriend ni....dulu mintak duit kt dia jerr.........menyesal jer buat hal hari tu.....:(
i hope u can understand...i really need money...sbb tu i buat mcm ni....suka hati lah nak hina ke nak apa ke,yg penting saya seorang yg jujur & ikhlas

whatsapp me okay O 1 2 9 5 5 4 O 4 1

Anonymous said...

hai.. nk cari abg2 hot yg ske kt chub.. stay area pndn indah..
whatsapp sy 0195286864

deqwanemal said...

aku cari orng perak area taiping/manjung/ipoh dan akhir kl
kalau mat2 rempit lagi bagus yang lembut aku x minat.....aku cari abg or somebody yng boleh buat hidup aku heppy selalu add wechat aku deqwan27

Anonymous said...

Hi.emel gak- secretoash@yahoo.com. Klo ade no tefon ke wechat ke agbes! Heeehe

Anonymous said...

wechat id? arisQ0

han ariff said...

I'm top kl area... Nak budak umr 16 - 25

Anonymous said...

Zul dok Ipoh.nak cari Adik 2 yg Manja.call me 0133450245

hafiz portdickson.. said...

bottom here..cri top area portdickson..no chuby..coz aku slim ok..0132032417/wechat/whatsapp..all race are welcome..also love uncut cock..

Anonymous said...

Sye muka je cina/flipina tp malay, tubuh fit umo 20, flexi
nk berkenalan dengan top/bottom/flexi area taiping/kamunting/semanggol/batu kurau so then call no ni k -0111076690 fb plak boy barney

Anonymous said...

Nk cri adk angkat umo 15 kebwah..area kuantan 0199241085

Shaq Mizi said...

Nk cari mat2 moto / abg2 rempit / daddy yg meleTop.. wechat ID sy : fie_4994.. area KL keutamaan sy..

Ku Deen said...

voice lancap or jumpa lancap...wechat deen3295 or skype matmelancap

Anonymous said...

Call/sms 01119303832
Suka jolok lubang
muka mcm perempuan sahaja
Terengganu

Anonymous said...

Jom sex
btg aku besar
0133986604 / 0139846604

Anonymous said...

Call/sms sy....0145799991

Najihah jannah said...

{Live} Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

{Live} Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih..Sunyumnya Menggoda

{Live} Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.

{Live} Pose-pose Hot Sepasang Lesbian..Mengairahkan.

{Live} Koleksi Photo Hot Maria Ozawa..Pose-pose Menantang

{Live} Adegan Hot Berbagi Koleksi Gaya Ngentot..Mantapp

{Live} Pose - pose / Gaya Hot Abg Jaman Sekarang..Sukanya Pamer Memek.

{Live} Photo Hot Pose-Pose Abg Kimcil Jaman Sekarang..Wuihh edan Tenan.

{Live} Sensasi Ngintip Toket Putih Mulus .Bikin Greng.

{Live} Animation : Kumpulan Photo Naruto Gokil ..Bikin Ngakak.

{Live} Pose-pose Bugil Pelajar Jaman Sekarang..Sungguh mengenaskan.

{Live} Colection Abg Cantik Lagi Berpose Bugil Pamer Susu & Memek.

{Live} Abg Jaman Sekarang lebih berani Tampil Seksi dan Hot.

{Live} Bandingkan Toket Anak smp dengan Toket anak sma..Bingung-bingung.

{Live} Kelakuan Nakal Pelajar Jaman Sekarang..Perlu Dibina.

{Live} Abg Sma Lagi Pamer Memek dan Toket Yang Aduhai.



★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Anonymous said...

Ada kat Ipoh suka main ada kulup, kecil, dan comel punya zkr blh call 0174498114

Anonymous said...

Wah.. ...sdpnye kalau dpt isap .then msuk dlm lubg bontot.i bottom. Muka i cute skit.. .bdn i sedang. .kulit kuning langsat. Kol i,, 0172013284 ,i tak mtk
free, nnti i byr kt i.

Anonymous said...

Wechat Id please if u have

Anonymous said...

WC Divesh2808

Anonymous said...

nak kenal dengan mamat ni....

Post a Comment