Tuesday, 25 December 2012

GAMBAR 9 - LELAKI MALAYA

ANDA MAHU HUBUNGI JEJAKA INI? FOLLOW KAMI DI BLOG, LIKE PAGE FACEBOOK KAMI DAN FOLLOW TWITTER KAMI. MAKLUMKAN PADA KAMI DAN KAMI AKAN HUBUNGI ANDA






82 comments:

Anonymous said...

best. nak kenal bley. batang best

Anonymous said...

hrmmmm saya hdk kenal boli tak ..... konek cunler
cccttcc 012219100

Anonymous said...

sy pun nakk coll me0172046386

asmawi said...

nk kenal mamat nie

sexy said...

Hensem+sexy...

ahmadborhan said...

Nak jumpa mamat ni..macammana.

Anonymous said...

Sy darn nak kenal ngan mamat nie. No wasap sy 0133251744

Anonymous said...

nk knl ngan mamat nieee...
best kot bdn dye

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shafiq Al-Amin said...

HAI ADMIN...SY DAH LIKE PAGE NI N DAH FOLLOW PAGE NI...SY NK KNAL DG LELAKI DLM PIC ATAS TU...NI NO SY 0175700263

azim said...

hensem

Anonymous said...

Hai bro saya buat urut badan dan batin naked , bayaran rm 90 sahaja, 2 jam , kalau nak bagi tau lak , ni phone saya kalau nak servis saya lak : 014-7197049 - shahrul ( gombak , rawang , selayang & sekitar Kuala Lumpur dan Selangor ) - perkhidmatan ini saya datang ke rumah customer lah ok /
WWW.FACEBOOK.COM/SHAHRULZAMANI.ZAMANI

apai jelai said...

Kalau dapat nk isap ni sedap tu

hasrul faiz said...

nakk... hasrulfaiz68@gmail.com

Azman Shah said...

Hai bro saya buat urut badan dan batin TRADISIONAL , bayaran rm 90 sahaja, 1 1/2 jam , kalau nak bagi tau lak , ni phone saya JIKALAU ADA YANG INGIN PERKHIDMATAN URUT BADAN DAN BATIN INI , SILA HUBUNGI TALIAN : 014-7197049 - shahrul ( gombak , rawang , selayang & sekitar Kuala Lumpur dan Selangor ) - perkhidmatan ini saya datang ke rumah customer lah ok /
WWW.FACEBOOK.COM/SHAHRULZAMANI.ZAMANI

janny said...

hello admin..mcm mana nak kenal dgn mamat ni??saya dh follow n like blog u..ni email sy green_janny11@yahoo.com..terima kasih

rijal said...

admin saye nk kenel jgk mamat sexy ni.... email saye.... lelaki_sanggap10@yahoo.com

Anonymous said...

hai! dam so sexy! I like it! can I get to know dis better??? i'm so horny!!! need him to fuck me hard! call me at dis number 0179285765

Anonymous said...

saya pun nak kenal dgn dia 0143674458

Anonymous said...

AS'KUM WRT DAN SALAM SEJAHTERA !!! HARAP MAKLUM SAYA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN URUTAN TRADISIONAL BADAN DAN BATIN SELURUHNYA
CARA URUTAN : WARISAN URUTAN JAWA

CARA DAN HARGA :
1) SEPARUH BADAN TANPA BATIN ( 45 MINIT ) = RM 50
2) SELURUH BADAN TANPA BATIN ( 1 JAM ) = RM 70
3) SELURUH BADAN DENGAN BATIN ( 1 JAM 30 MINIT ) = RM 90

KEPADA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA : 014-7197049 ( SHAHRUL ) OUTCALL ATAU INCALL SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR AMNYA ( DI LUAR KL & SELANGOR CAJ NYA AKAN BERTAMBAH MENGIKUT JUMLAH KILOMETER )

www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

Anonymous said...

nape mamat ni gile dh xad keje kew nk bt... dh la bdn kurus prngai lak x snonoh... nk muntah ak

Anonymous said...

Aku knl la mmt ni bdk melake ni mmg hnsem pon huhu

Anonymous said...

hai mt mlm smua sy nk cari kawan atau abang angkat boleh ni nmbr saye 0146503116 sye asl sbh umr 18 kmu blh pngl sya zack

zamri malek said...

hello, hai

Rudy Shaff Jasimon said...

carianakikanbest: sesapa yang hensem, slim, badan best, batang besar dan tak kisah kalau aku payung batu, jom jadi anak ikan aku, aku support ko. 0102424820

Anonymous said...

Hye semua.salam perkenalan..sesiapa yang rasa kesunyian,boleh cari saya..my no 0145894640.

Anonymous said...

sesapa yg sunyi bole email lirosahmad3775@gmail.com..nk cari umr 40 - 45..area seberang prai selatan...bole jumpa di prai klu sudi

zack renaimeey said...

Hi call saya 0163314027. ..nak berkenalan dgn awak

Anonymous said...

Nak kenal bleh??

Anonymous said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

Anonymous said...

saya cari adik form 1-6 untuk hisap btg dan sebaliknya. area serdang, KL, sg besi, mines, seri serdang, mana2 nearby area serdang la. contact i di 0163015693. antar nama, age, sek mana, tgl mana.

Anonymous said...

hai mcmn nak kenal budak hensem ni..siape blh tlg kenalkan....0143112601...sudi nak jaga dia

Anonymous said...

i sangat ingin jsga budak hensem ni..blh hubung i...?nak kerja..nak kawan.. atau......

Anonymous said...

0199745423

Anonymous said...

dahlame tungu x de org pun tig i kenaikan budak ni 0143112601 hensem blh cal i tq

eddy learn to rock II said...

Hye jika ada sesiapa nak kenal ngan saya boleh call or whatsapp saya di 0182183304 rizal. Str8 act guy. Btm and manly. Area rawang. Cari matured manly and muscular.. Rupa tak kisah janji tak gemuk.. Hehe

Anonymous said...

Abby sy ada x sapa yg nk bagi aku h7sap btg dia blh la sms or whatsapp kt my no 0122895784 k...

Anonymous said...

Sorry x tau nk post iklan kat mana
Mencari sugarmummy/daddy
Iz / Male / 24 YO from K.Terengganu,

sape baik , caring , penyayang, serius dan tak kedekut.
Call aku. 0147316396. CALL SAHAJA. NO SMS

narbelle said...

0192452342

Iz said...

Maaf .Buat Ads jap
Cari sugarmummy/daddy yg baik , x kedekut, caring , penyayang, jujur , bertanggung jawab dan boleh bantu hidup aku.

Kepada yg serius sahaja. CALL aku.
Iz - 0147316396

NO SMS , NO TEXTING. CALL aku. cakap. MAKNA pun sampai dr komunikasi mcm tu dan boleh tanya dan balas banyak soalan dr sekeping SMS.
( lagipun aku xda duit ok nk balas2 SMS :) )

M/24 from Kuala Terengganu.
Set masa dan date utk pertemuan :D

daneshanakin abidin said...

Nak isap btg dia... emmm

humnabab hai said...

watch free all adult tv channels

watch latest hollywood movies in english

watch free all adult movies

watch latest hollywood movies in english

watch free all latest bollywood movies

watch free all adult tv channels

watch latest hollywood movies in english

watch free all adult movies

watch latest hollywood movies in english

watch free all latest bollywood movies



















Shark Botak said...

Ada sesiapa nk Kenal blh call or msg me @+6586411144

Zarif said...

hurm... ramainya peminat abg tu... ade yang minat kat saya tak? hihihhih

Anonymous said...

sye nk knal dgn abg yg kt dlm pic tu sye suke sngat die.sye amey 01127514336 boleh msj, call or we chat dgn sye k.

Anonymous said...

Salam kenal

SHAHRUL AZAM said...

As'kum dan salam sejahtera , saya ada khidmat mengurut tradisional badan dan batin warisan jawa ( khas utk lelaki shj ) sekitar KL & SELANGOR , outcall atau incall , sila call saya : 014 719 70 49 - shahrul - sepanjang bulan puasa ini pun saya beroperasi.

www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

SHAHRUL AZAM said...

As'kum dan salam sejahtera , saya ada khidmat mengurut tradisional badan dan batin warisan jawa ( khas utk lelaki shj ) sekitar KL & SELANGOR , outcall atau incall , sila call saya : 014 719 70 49 - shahrul - sepanjang bulan puasa ini pun saya beroperasi.

www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

Hakim Zachary said...

nak abang angkat umur 19-25 tahun , area kuala terengganu , tak nak yang cerewet , boleh buat layan bila tengah sanggap facebook: ikhmal hakim

Anonymous said...

hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 age 12-17thn belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

asian bulge said...

nice tool~~~ ^__^
http://asian-meat-market3.blogspot.com/
http://hotasianbulge.blogspot.com/
http://hotbigbulges.blogspot.com/
http://hotshortshorts.blogspot.com/
http://myyaoigarden2.blogspot.com/
http://bulgeandbulge.blogspot.com/
http://giantblackbeauty.blogspot.com/

Anonymous said...

Hai smua.. :-) hanif/0125049540

Anonymous said...

klu ko x suke kau bole blah dri blog ni ok lgipun kiteorang xprlukan komen dri sesiape.

Anonymous said...

0173642497 adam cheras

sangap kote said...

Nak isap n lancap kote muda 23 tahun ke bwh area muar n melaka. Bdk sekola dialu alukan. 01lapan9770112.

Anonymous said...

nak isap

Mikail said...

Sapa bro2 sempoi. Bawah 23 .Kurus ksar sms aku. Nk yg style rempit2. Wassup 019 2626626

Anonymous said...

0129636553

Anonymous said...

nak cari kawan/abang angkat/syugardady... area terengganu,jerteh,kelantan. kalau cuti skola (rawang,serendah,)kalau bujang boleh ajak I duduk rumah skali jadi housemaid,masak,basuh....
0179334597(sms/call... umur 17.. lower 6.

fauzie dzulkifli said...

Best ni klu kena isap...sape nk bg isap..hihi

Anonymous said...

kt c ni top 24, nk main jom.....perak n klantan 01126431097

Anonymous said...

area selama perak , selama kedah, kulim, taiping....jom ...kt c ni top 24 01126431097

mann yuss said...

cari abg and daddy yg penyayang...kasih sayang...tidak kedekut..sy buat anda puas dan nikmat

Amier - 0139194216

Anonymous said...

Kedekut la owner blog ni gmbar tak bgi download.

Shafiq Ahmad said...

jom kenalan .. 017-3906941 .. area kajang .. =)

Anonymous said...

Nak kenal2 dgn mamat nie, best tgk konek dia...

sammycircle1994 said...

nak kenal...nak kenal.....ni no tel saya, 0175419263...nama apa si
hensem ni?

Mohd Khyrun said...

sya pun nak kenal ... ni no. sya 0138799725.. sya maish fresh lagi.. sya la.....

mogan said...

sy duduk kl sy bot orang melayu shj
orang slim
jagan carah lemput nampak macam st8 ok
0126914490 boleh whatspp

Anonymous said...

urmm hai. saya baru dalam dunia gay. siapa nak berkawan dengan saya ? saya umur 18. badan saya chubby2. gemuk2 saya teringgin nak isap2 batang area taiping - parit buntar 0125698599. .

muhammad firdaus said...

hai sila call perlu awak jual badan 0178871502 firduas

han ariff said...

Top area kl nak budak umr 16-25

andrew said...

saya akan book hotel area chow kit atau bukit bintang esok..tinggal KL 2 hari..boleh whatsapp to 0163567212...

Anonymous said...

Nk cri sugar dady or seseorng yg yg istimewa!!
Nk yg cAring n no chubby
Add whatapp:01119403715
Wechat:joe_syumat
Fb:joe syumat

afiz boy said...

Haii plzz add sy kat wechat sy nk isap btanggg sagap id:epitejal whsaap 01112289802

Honey Haryanie said...

Admin, nk kenal jgk la.. bole x?? Add Honey on wechat : Dr_Annis

Anonymous said...

Saya nazri di penang sapa nak di fuck call saja 0174942033

Anonymous said...

saya bru dan x taw apa2 pasal dunia gay ,012 9320930 ,boleh kenaal and ajar saya ,saya mmg fresh

nazman said...

Nak jugak la

Adeey Afendy said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Gay

Anonymous said...

Call/sms 01119303832
Suka jolok jubo
Terengganu

Post a Comment